Zumba

Hij is er nog steeds: de ALL-IN-ONE-CARD (meedoen in elke les je wilt !!!)


Kom je maar één keer binnen de 4 weken ook naar een andere les (ook alle aerobic/ BBBB en Fomatic-lessen) , heb je het al eruit. Maar belangrijker nog... elk type les voegt iets extra's toe aan je gezondheid en aan je well-being !!!


Zumba Gold       

Zumba voor beginners en 50+     Nu ook aangevuld met Latin-Dance en BaaBoom

Zumba Gold® is speciaal ontwikkeld voor beginners, mensen die conditioneel rustiger willen starten om de Zumba onder de knie te krijgen. Hou je van het Latijns Amerikaanse dans ritme dan is Zumba Gold echt iets voor jou.


Dansstudio Staccato heeft de meest gunstigste voorwaarden en tarieven van de gehele omstreek.

Geen contract, betaling per 4 weken tegen het gunstigste tarief van Nederland. Na de 4 weken kunt u stoppen of natuurlijk doorgaan!!!!


De fitnessrage in Amerika. De revolutionaire Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Met Zumba heeft u nooit het gevoel dat u bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!

De effectiviteit van Zumba is bewezen door een onafhankelijke universiteit. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat u met Zumba tot wel 1000 calorieën per uur verbrandt.Het geheim is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel en uw bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet en calorieën vanaf het moment dat u eraan begint.

De lessen staan onder leiding van Elvernie Franssen, officieel gediplomeerd Zumba-instructor www.zumba.com , die haar voetsporen in zowel Latijns-Amerikaanse dansen als ook in de aerobic wereld verdient heeft. Zij brengt als enige de twee werelden samen in sprankelende Zumba-lessen.


Zumba:     18.30-19.30  iedere woensdag   in Harch te Herkenbosch
Zumba Gold:     18.30-19.30 iedere maandag   in Harch te Herkenbosch

Let op !!! Mondkapje verplcht bij het in en uitgaan van de Harch !!! GEEN mondkapje op tijdens sporten !!!

Hopen zo snel mogelijk weer van start te mogen gaan !!!