Dansstudio Staccato Like it op facebook !!!!!!

Dansstudio Staccato 30 jaar!!!!


Elvernie en Kerrie Anne tijdens IDTA congress.

Hartelijk gefeliciteerd met huwelijk en natuurlijk met jullie super openingsdans:
Delano en Ebony Groznik


Dit moet je zien!!!    Eerst het verhaal:

https://www.youtube.com/watch?v=uEllGL4MrtU

en dan de complete show:

https://www.youtube.com/watch?v=wIIxzaWMnfE

waanzinig mooi niet waar!Elvernie heeft tijdens de jurydag van de NADB een super lecture gehad van niemand minder dan Professor Ruud Vermeij. Dit belooft weer wat na de vakantie.Elvernie even jureren in Hilversum

Elvernie en Cor tijdens

IDTA-Congres in London

Dansen niets voor de jeugd??? Forget it. it's fun

                    


Geslaagd

Elvernie is cum laude een half jaar geleden geslaagd in Engeland voor haar fellowship examen latin dansen ( 5 dansen in een keer ). Nu heeft ze ook haar fellowship Ballroom cum laude afgerond. We zijn super trots!!!!!! Hiervan zijn er niet zoveel in Nederland en zeker niet met de enorm hoge punten ( gemiddeld 9,5)).

Vol trots mogen we vertellen:

Elvernie heeft de prestigieuze GILES BURSARY AWARD tijdens het internationale IDTA- danscongres in Southport (Engeland) uit handen van de presidente Anna Jones mogen ontvangen. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan de hoogst geslaagde voor de licentie-examens van de hele wereld in dat jaar.Dit is een kroon op haar studie.
Cor en Elvernie op werkvakantie in Curacao

Cor en Elvernie hebben volop genoten van het werkvakantie op Curaçao. Zeer enthousiaste mensen, die op een geweldige wijze de dans uiteindelijk ten uitvoer konden brengen. Ook kon Elvernie het niet laten op details te letten tijdens een kleine training. En natuurlijk kon een demo niet uitblijven. De locatie, uitkijken op de haven, is zo mooi dat we eens gaan bekijken of een scholenuitwisseling gerealiseerd kan worden.