Zumba

Zumba-kaart voor 1x per week kost 23,00 euro per 4 weken-kaart.

De fitnessrage in Amerika. De revolutionaire Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Met Zumba heeft u nooit het gevoel dat u bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is! Nu ook aangevuld met Latin-Dance en BaaBoom


De effectiviteit van Zumba is bewezen door een onafhankelijke universiteit. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat u met Zumba tot wel 1000 calorieën per uur verbrandt.

Het geheim is een revolutionaire trainingstechniek genaamd “Ritmeprogressie”. Met elke swingende Zumba workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, uw buikspieren, middel en uw bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de “ritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet en calorieën vanaf het moment dat u eraan begint.

Zumba Gold
Zumba Gold® is speciaal ontwikkeld voor beginners, mensen die conditioneel rustiger willen starten om de Zumba onder de knie te krijgen. Hou je van het Latijns Amerikaanse dans ritme dan is Zumba Gold echt iets voor jou.

 

Hij is er nog steeds: de ALL-IN-ONE-CARD (meedoen in elke les je wilt !!!) voor 30,00 euro 

 

Kom je maar één keer binnen de 4 weken ook naar een andere les (ook alle sport-fit , bodystyling en Fomatic-lessen) , heb je het er al uit.
Maar belangrijker nog... elk type les voegt iets extra's toe aan je gezondheid en aan je well-being !!!

 

Dansstudio Staccato heeft de meest gunstigste voorwaarden en tarieven van de gehele omstreek.

Geen contract, betaling per 4 weken tegen het gunstigste tarief van Nederland. Na de 4 weken kunt u stoppen of natuurlijk doorgaan!!!!

 

De lessen staan onder leiding van Elvernie Franssen, officieel gediplomeerd Zumba-instructor www.zumba.com , die haar voetsporen in zowel Latijns-Amerikaanse dansen als ook in de sport wereld verdient heeft. Zij brengt als enige de twee werelden samen in sprankelende Zumba-lessen.


Zumba:                 18.30-19.30  iedere woensdag   in Harch te Herkenbosch
Zumba Gold:        18.30-19.30 iedere maandag   in Harch te Herkenbosch

Meivakantie van maandag 29 april t/m vrijdag 10 mei.