Een trouwfeest op een bijzondere manier openen met een mooi, speciale en originele openingsdans is voor bruidsparen een speciaal moment. Deze eerste dans is natuurlijk super romantisch, maar voor velen super spannend.

Iedereen heeft hun eigen speciale liedje of een mix van liedjes en niemand is hetzelfde. Iedereen kan op hun eigen wijze hun feest openen met een speciale openingsdans. Iets moois neerzetten zonder stress.
Geen dure pakketten, geen vaste routines maar een dans toegespitst op jullie, jullie muziek., jullie wensen en mogelijkheden. Van eenvoudig tot uiterst spectaculaire shows.

Vele hebben hun weg gev

onden naar Dansstudio Staccato. Vele internationale danservaringen, dansopleidingen en dansshows vormen de basis voor het aanleren van jullie openingsdans.

Kosten zijn afhankelijk van jullie wensen en hoeveel lessen er nodig zijn. Van 1 les tot meerdere lessen afhankelijk hoe spectaculair jullie het willen maken. Gebleken is dat men tot meer in staat is als men vooraf denkt. Ook als iemand nog geen danservaring heeft.

Belangrijkste is dat jullie het middelpunt zijn bij de opening van het feest zonder stress en kunnen genieten van het moment.  


Wij helpen jullie graag om van de openingsdans een onvergetelijk moment te maken.